KKR-Mirastar verhuurt 15.000 m² logistieke ruimte Schiphol Logistics Centre

0

Logistieke dienstverlener Van der Helm heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten met KKR-Mirastar voor de huur van circa 15.000 m² logistieke bedrijfsruimte in het Schiphol Logistics Centre. Schiphol Logistics Centre is gelegen op Schiphol Trade Park, een uiterst duurzaam bedrijventerrein aan de Contour Avenue 71 in Hoofddorp.

Schiphol Logistics Centre is een state-of-the-art ontwikkeling op een strategische en centrale locatie direct naast Schiphol met een eigen afrit aan de A4 en via de A5 verbonden met de haven van Amsterdam.

Het distributiecentrum is een ontwikkeling van Minerva, gekocht door KKR-Mirastar en werd eind januari 2022 opgeleverd.

Twee units van ongeveer 7.500 m² zijn momenteel nog beschikbaar voor de verhuur. Deze kunnen apart of gezamenlijk gehuurd worden.

KKR-Mirastar werd in deze transactie geadviseerd door CBRE en Industrial Real Estate Partners. Van der Helm werd bijgestaan door TLF.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?