Ange Propriete B.V. verwerft beleggingsobject in Maastricht

0

Het kantoorgebouw, in volledig verhuurde staat, gelegen aan Duitsepoort 13-13A in Maastricht is recent aangekocht door Ange Propriete B.V. ter uitbreiding van hun beleggingsportefeuille.

Het kenmerkende drielaags kantoorgebouw is gerealiseerd in 1993 en beschikt in totaal over circa 1.800 m² kantoorruimte. Huurders van het gebouw zijn Thuiszorg Groot Limburg, Simons & Partners Advocaten, vertaalbureau LiveWords en SeeTrue Mindfulness.

Het gebouw is gelegen aan de rand van de prestigieuze Maastrichtse wijk Céramique, welke wordt gekenmerkt door de toegepaste architectuur van de betrokken, internationaal gerenommeerde, architecten. Door de ‘Hoeg Brögk’ over de Maas is er een rechtstreekse verbinding met het historische stadscentrum van Maastricht.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkopende partij. Ange Propriete B.V. werd bij de totstandkoming van deze transactie begeleid door P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?