Verhuurd: ca. 280 m² kantoorruimte aan de Hoogvlietsekerkweg 130B en ca. 65 m² kantoorruimte aan de Hoogvlietsekerkweg 134B te Hoogvliets Rotterdam

0

BRiQ Real Estate B.V. heeft recentelijk namens een particuliere belegger een langjarige huurovereenkomst gesloten met Simex Transport and Forwarding B.V. voor de huur van ca. 280 m² kantoorruimte alsmede 8 parkeerplaatsen plaatselijk bekend als de Hoogvlietsekerkweg 130 B te Hoogvliet Rotterdam alsmede een huurovereenkomst gesloten met Selene Associates B.V. voor de huur van ca. 65 m² kantoorruimte en 2 parkeerplaatsen aan de Hoogvlietsekerkweg 134 B te Hoogvliet Rotterdam.

De Hoogvlietsekerkweg is gelegen op bedrijventerrein “Gadering” en maakt onderdeel uit van een modern bedrijfsverzamelcomplex.

Met de komst van deze huurders is het complex volledig verhuurd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?