Tunnelstraat 30 Sittard verkocht, autobandencentrum blijft bestaan

0

Garagebedrijf Thijssen staakt wegens pensionering de bedrijfsvoering en draagt over aan nieuwe eigenaar. Het goede nieuws: het geheel houdt haar vertrouwde functie als autobandencentrum

Het autobandencentrum aan de Tunnelstraat zal met een nieuwe eigenaar een frisse (door-) start maken. Het geheel zal door de eigenaar verhuurd worden, waarbij de nieuwe huurder de bestaande bedrijfsvoering zal voortzetten. Tevens is er de ruimte voor nieuw ‘automotive‘ ondernemerschap. Zowel bestaande als nieuwe klanten blijven welkom!

Het object met royaal buitenterrein bestaat uit meerdere aaneengeschakelde bedrijfsruimten, kantoorruimte en opslagruimte met een totale oppervlakte van circa 801 m². Onderhavig object is gelegen op een perfecte zichtlocatie aan één van de belangrijkste ontsluitingswegen van de wijk Lindenheuvel, niet ver van het centrum van Geleen. Voorts is het object zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?