Quadoro koopt een kantoor- en opleidingsgebouw in Almere

0

Quadoro Investment GmbH heeft een kantoor- en opleidingsgebouw in Almere verworven voor het open fonds Quadoro Social Infrastructure (QSI) in Almere. Het kantoorgebouw is volledig en langjarig verhuurd aan Hogeschool Windesheim en is overgenomen van een gesloten Duits fonds.

Het 11-verdiepingen tellende pand is gebouwd in 2010 en heeft een totale verhuurbare oppervlakte van circa 9.000 m². Huurder van het pand, Hogeschool Windesheim, is één van de meest vooraanstaande hogescholen van Nederland. Het gebouw is gelegen in het centrum van Almere en is optimaal aangesloten op het openbaar vervoer. Het object voldoet aan de strenge ESG criteria van het fonds.

Koper werd commercieel geadviseerd door JLL en juridisch door Van Doorne. Verkoper werd commercieel begeleid door CBRE en juridisch door NewGround Law.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?