Merin verwelkomt YER in boetiekkantoor Crystal Building in Capelle a/d IJssel

0

YER huurt 964 m² en 19 parkeerplaatsen in boetiekkantoor Crystal Building, gelegen aan de Rivium Boulevard 201-223 in Capelle a/d Ijssel. Dit gebouw ligt dichtbij Rotterdam en is uitgerust met een restaurant, skyroom met uitzicht op Rotterdam en ondergrondse parkeergarage.

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. YER heeft voor kantoorruimte in Crystal Building gekozen vanwege hun sterk groeiende organisatie en het bedienen van de regio Rotterdam vanuit deze plek. Na deze transactie is er nog verschillende kantoorruimte te huur in Crystal Building, al vanaf 128 m².

Merin is in deze transactie begeleid door Briq Real Estate en YER is begeleid door 3Stone Real Estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?