Universiteit Twente huurt ca. 3.600 m² kantoorruimte op Kennispark

0

Per 1 april 2022 heeft Universiteit Twente (UT) een meerjarige huurovereenkomst getekend voor circa 3.600 m² kantoorruimte aan het Capitool 15, op hét kantorenpark in Enschede ‘Kennispark Twente’.

In 2021 was deze succesvolle transactie één van de grootste kantoren-verhuurtransacties in Twente!

Universiteit Twente
Het pand aan het Capitool 15 in Enschede is voornamelijk bedoeld voor extra werkplekken voor de drie technische faculteiten. Door groei van deze faculteiten is uitbreiding nodig. “De nieuwe locatie biedt per 1 april a.s. een flexibele schil, om die groei op te vangen.

Daarnaast kunnen bewoners van andere gebouwen op de campus naar dit gebouw uitwijken als er renovaties plaatsvinden in 2025 en 2026.” aldus de Universiteit Twente.

Kennispark Twente
Kennispark Twente behoort tot de top 3 innovatiecampussen van Nederland. Voor de komende 10 jaar liggen er ambitieuze plannen klaar. Het moet een dynamische toplocatie worden voor talent en innovatie. Wonen, werken en leven komen er samen om (inter)nationaal talent aan te trekken en vast te houden.

Terug van weggeweest
Het kantoorpand aan Capitool 15 ligt op een prominente zichtlocatie centraal op Kennispark. Het is een fantastische uitbreiding voor de UT. In het verleden heeft de Universiteit ook kantoorruimte in dit gebouw gehuurd, onder andere voor de rekenkamer. Ze zijn als het ware terug van weggeweest.

Victor Huiskamp van bedrijfsmakelaar Boers & Lem Enschede heeft deze transactie namens de verhuurder M7 Real Estate begeleid. Cushman & Wakefield begeleidde Universiteit Twente bij de aanhuur.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?