Petra van den Berk interim directeur-bestuurder bij Woonpalet

0

Vorige week is Petra van den Berk gestart als interim directeur-bestuurder bij Woonpalet. Zij volgt Bertho Eding op die deze functie waarnam na het vertrek van Carolien van Rijen.

De raad van commissarissen trekt met Petra van den Berk een ervaren interim directeur-bestuurder aan. Zij werkte onder andere bij Haag Wonen, Ymere en Woningbouwstichting de Samenwerking in verschillende functies op management- en bestuurlijk niveau. Haar bestuursstijl is energiek en pragmatisch. Door haar heldere visie op en persoonlijke betrokkenheid bij de maatschappelijke opgaven waar de sector voor staat, zien Woonpalet en de raad van commissarissen de samenwerking met vertrouwen tegemoet.

Deze eerste weken gebruikt Petra van den Berk om zich in te lezen en kennis te maken met de organisatie, de medewerkers en later ook de samenwerkingspartners.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?