MRP en gemeente Zoetermeer tekenen koop en realisatieovereenkomst

0

MRP en gemeente Zoetermeer hebben de koop-en realisatieovereenkomsten getekend voor fase 2 en 3 van het nieuwbouwproject Parcveld, deelprojecten van DuinParc. DuinParc is de laatste ontwikkeling in de wijk Oosterheem, grenzend aan het groene natuur- en recreatiegebied Bentwoud. In totaal worden er 125 woningen gerealiseerd.

DuinParc in Zoetermeer bestaat uit twee deelprojecten: Duinveld (fase 1) en Parcveld (fase 2,3,4)
De bouw van Duinveld met 25 eengezinswoningen is inmiddels in volle gang. Parcveld bestaat in totaal uit 100 woningen met 60 appartementen verdeeld over 2 gebouwen en 40 eengezinswoningen. Paul Trip van ontwikkelaar MRP: “De bouw van de 25 eengezinswoningen is ondertussen in volle gang en we zijn verheugd dat we nu ook kunnen starten met de volgende fases. Er komen 40 mooie eengezinswoningen en 31 ruime appartementen bij op een unieke locatie midden in het groen en uitstekend bereikbaar. DuinParc is een voorbeeld waarin een nauwe samenwerking met de gemeente Zoetermeer heeft geleid tot een succesvolle gebiedsontwikkeling.” Op steenworp afstand van DuinParc zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een winkelcentrum, een golfbaan, een bibliotheek en de randstadrail. De woningen zijn omgeven door natuur, ruimte en rust.

Zoetermeer is dé plek
Zoetermeer, de derde stad van Zuid-Holland, is een aantrekkelijke plaats om te wonen, werken, ondernemen, studeren en te recreëren. Margreet van Driel, wethouder gemeente Zoetermeer: “We kunnen nu de volgende stap zetten om met de bouw te starten van zowel appartementen als eengezinswoningen in het nieuwbouwproject DuinParc. Gezien de huidige woningtekorten zullen deze nieuwe woningen een waardevolle bijdrage geven aan Zoetermeer.” Zoetermeer ligt centraal in de Randstad, aan de rand van het Groende Hart en is al vele decennia een fijne woonstad waar starters, gezinnen en ouderen hun plek hebben gevonden. Een stad met alle gemakken en voorzieningen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?