MediaMarkt huurt in het voormalige Hudson’s Bay pand aan de Grote Marktstraat 48-50 in Den Haag

0

Electronicaretailer MediaMarkt Nederland heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van een winkel in het voormalige Hudson’s Bay pand aan de Grote Marktstraat 48-50 in Den Haag. Dit betekent dat de MediaMarkt verhuist van de Grote Marktstraat 17-37 naar het drukste punt van deze straat. MediaMarkt huurt een winkel van circa 3.700 m² verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping.

De Grote Marktstraat is het bruisend winkelhart van Den Haag met een mix aan warenhuizen en flagshipstores van grote retailmerken. Het karakteristieke voormalige Hudson’s Bay pand is een belegging van de CBRE Dutch High Street Club, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Investment Management.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield Netherlands adviseerde verhuurder CBRE Investment Management bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?