Martine Huizinga nieuwe voorzitter Vereniging Friese Woningcorporaties

0

Per 1 februari treedt Martine Huizinga, Directeur-bestuurder van Wonen Noordwest Friesland, aan als nieuwe voorzitter van de Vereniging Friese Woningcorporaties (VFW). Ze neemt hiermee het stokje over van Jeannette Dekker. Jeannette Dekker heeft deze rol de afgelopen periode enthousiast vervuld. Door haar vertrek als Directeur-bestuurder bij Thús Wonen kwam ook de positie van voorzitter van de VFW beschikbaar. In de algemene ledenvergadering van donderdag 27 januari is Martine Huizinga als nieuwe voorzitter van de VFW benoemd.

Belangrijk samenwerkingsverband
‘Ik ben blij met deze benoeming’ aldus Martine Huizinga. ‘De VFW is een belangrijk samenwerkingsverband voor corporaties binnen de provincie Friesland. De deelnemende corporaties werken op meerdere terreinen met elkaar samen, zoals op het gebied van beschikbaarheid, betaalbaarheid en duurzaamheid van de sociale huursector in Friesland. Met oog voor onze huurders. Graag draag ik hier mijn steentje aan bij.’

Ervaren binnen de corporatiesector
Martine Huizinga is sinds november 2019 Directeur-bestuurder van Wonen Noordwest Friesland. Ze heeft jarenlange ervaring in de corporatiesector en kent de sector dus goed. Persoonlijk contact en samenwerking zijn voor haar essentiële onderdelen in haar werk en binnen de corporatiesector.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?