Westpoort Vastgoed verkoopt bedrijfsobject aan de Donk 3 te Barendrecht aan CityLink

0

Westpoort Vastgoed heeft onlangs het bedrijfsobject gelegen aan de Donk 3 te Barendrecht verkocht aan CityLink. CityLink breidt met deze aankoop haar groeiende portfolio verder uit. Het object bestaat uit circa 12.761 m² bedrijfs-en kantoorruimte in combinatie met bijbehorende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Roobol Woontextiel, reeds huurder van het object, zal het bedrijfsobject langjarig terug huren van de nieuwe eigenaar.

Westpoort Vastgoed
Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commerciële vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en grootschalige retail locaties zoals woonboulevards.

HighBrook Investors
HighBrook Investors (2010) is een private equity belegger met een focus op value-add vastgoed in Noord-Amerika en Europa. HighBrook Investors richt zich op het verwerven van vastgoed en actief management om zo waarde te kunnen toevoegen.

Proptimize
Proptimize (2012) is een onafhankelijke vastgoedonderneming, actief als ontwikkelaar van logistiek vastgoed en biedt daarnaast aan een selecte groep van (inter)nationale investeringspartners een ‘full service’ asset management platform op het gebied van logistiek, last mile en kantoren.

Door het bundelen van lokale kennis en expertise en met de ervaring op het gebied van het bouwen van vastgoedportfolio’s, vormen HighBrook en Proptimize een uitstekend partnerschap om CityLink tot een succes te maken.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde koper bij deze transactie.

Share.

Comments are closed.