Goodman Logistics Centre Alblasserdam is met de komst van twee nieuwe huurders volledig verhuurd

0

De internationale vastgoedgroep Goodman heeft het distributiecentrum (dc) Alblasserdam Logistics Centre met de komst van een internationale flitsbezorger en Braanker Logistics uit Alblasserdam, volledig verhuurd. Beide partijen hebben tezamen de nog resterende 27.000 m² logistieke bedrijfsruimte, net na oplevering in gebruik genomen. In een eerder stadium heeft Goodman al het Japanse Kubota weten te contracteren voor de huur van de overige ca. 38.000 m² binnen het complex.

Over Braanker
De lokaal gevestigde transportondernemer Braanker Logistics heeft ca. 10.541 m² in gebruik genomen, voor uitbreiding van diens activiteiten. Braanker Logistics is een moderne logistieke dienstverlener met een wereldwijde expertise van alle denkbare vervoersmodaliteiten en logistieke mogelijkheden. Braanker Logistics is opgericht in 1991 en heeft meer dan 100 medewerkers in dienst.

Tony Faro, COO van Braanker Logistics zegt het volgende over de transactie,

‘Wij merken al jaren een groeiende vraag naar onze warehouse activiteiten, waardoor wij genoodzaakt zijn om uit te breiden naar deze nieuwe locatie. Een bijkomend voordeel is dat wij hierdoor zelf efficiënter kunnen samenwerken tussen onze twee warehouses in Alblasserdam. Hierdoor kunnen we de pieken en dalen van orderstromen beter controleren, waardoor onze klanten nog beter bediend kunnen worden.

Daarnaast speelt Duurzaamheid bij Braanker Logistics een grote rol. In onze gehele bedrijfsvoering komt dit terug, zo ook in dit nieuwe warehouse. Het pand heeft een BREEAM Excellent certificering. Dit houdt in dat het pand voldoet aan de meest uitgebreide duurzaamheidseisen en klaar is voor de toekomst. Net als wij zijn!’

Over Goodman
Goodman is een beursgenoteerde, internationale, industriële vastgoedgroep. Goodman bezit ontwikkeld en beheert modern en strategisch gelegen industrieel vastgoed waaronder logistieke faciliteiten en magazijnen.

In Nederland bezit, ontwikkelt en beheert Goodman moderne, hoogwaardige industriële- en bedrijfsruimte. De huidige portefeuille bestaat uit 14 eigendommen, samen goed voor 690.000 m² logistieke ruimte. Goodman streeft ernaar om langetermijnrelaties op te bouwen met diens klanten door een superieure klantenservice te verlenen en ervoor te zorgen dat hun vastgoed steeds beantwoordt aan een uitzonderlijke standaard.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis) en INDUSTRIAL real estate partners brachten deze transacties middels collegiale samenwerking tot stand namens verhuurder Goodman.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?