Marcel Abbringh benoemd tot COO bij CMS

0

Marcel Abbringh (52) is benoemd tot Chief Operating Officer (COO) van internationaal advocatenkantoor CMS in Nederland per 1 februari 2022. Hij volgt hiermee Barbara Lamberts op die CMS na bijna zes jaar heeft verlaten om zich meer te gaan richten op data en business analyse. Abbringh heeft ruim 25 jaar ervaring in leidinggevende functies binnen de zakelijke dienstverlening en was eerder onder meer zes jaar COO van advocatenkantoor Stibbe.

Marcel Abbringh: “De mooiste plekken om te mogen werken zijn die waar gezonde ambitie en gedrevenheid samen gaan met collegialiteit en werkplezier. CMS is zo’n plek en ik maak daar graag onderdeel van uit.”

Willem Hoorneman, managing partner van CMS in Nederland: “Wij zijn zeer verheugd met Marcel een COO gevonden te hebben die als persoon naadloos aansluit bij kantoor en als professional veel relevante ervaring en deskundigheid meebrengt om ons te helpen bij onze verdere groei.”

Met de benoeming van de nieuwe COO is het bestuur van CMS in Nederland weer compleet en bestaat uit: Willem Hoorneman (managing partner), Erik Vorst (bestuurslid) en Marcel Abbringh (COO).

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?