Bleizo Logistics Centre van Mirastar volledig verhuurd

0

KKR-MIRASTAR heeft twee nieuwe huurovereenkomsten met getekend aan de Laan van Mathenesse 2665 in Bleiswijk, beter bekend als Bleizo Logistics Centre. De huurovereenkomsten omvatten in totaal circa 50.000 m², waarmee het BREEAM Very Good gecertificeerde DC nu volledig verhuurd is.

Dynalogic Benelux tekende voor circa 23.308 m² logistieke ruimte, 1.279 m² kantoorruimte en 1.921 m² mezzanine. De full-service bezorgspecialist stelt dat het DC in Bleiswijk past in de groei- en duurzaamheidsstrategie van het bedrijf, dat sinds 2017 onderdeel is van het Belgische Bpost.

FOX Global Logistics huurt 19.057 m² logistieke ruimte, 1.111 m² kantoor en 1.769 m² mezzanine. FOX Global is ontstaan ​​in Nederland en heeft zijn hoofdkantoor in Rotterdam. Vanuit hier bieden zij een breed scala aan logistieke diensten en oplossingen over de hele wereld. Dit distributiecentrum biedt de ruimte om de huidige én toekomstige groei op te vangen. FOX opent hiermee haar derde DC in de lijn Rotterdam Bleiswijk.

Savills en De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerden KKR-MIRASTAR bij de totstandkoming van deze transacties. Palazzo architecten was verantwoordelijk voor het design en Cordeel voor de bouw van Bleizo Logistics Centre.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?