Adryan Consultants B.V. huurt in kantoorgebouw aan de Wilgenbos 2 in Dordrecht

0

Adryan Consultants B.V. heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van circa 589 m² turn-key kantoorruimte op de 3e verdieping van het uitermate representatieve moderne kantoorgebouw Wilgenbos 2 te Dordrecht. Met de komst van Adryan is het kantoorgebouw nu geheel verhuurd.

Adryan Consultants is een onafhankelijke adviesdienstengroep. Opererend vanuit hun hoofdkantoor in Dordrecht bieden ze een volledig pakket aan diensten voor de (bio-)farmaceutische en high-end voedingsindustrie in heel Europa, waaronder: geïntegreerde inbedrijfstelling en validatie, interim-management, projectmanagement, engineering, projectdiensten en procesontwikkeling.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V., collegiaal met Cushman & Wakefield belast met de verhuur van het gebouw behartigde de belangen namens verhuurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?