W.P. Carey koopt Ostreum Portfolio

0

Een internationale Asset manager heeft een vijftal objecten verspreid door Nederland verkocht. De zogeheten Ostreum portfolio is langjarig verhuurd aan een automotive partij en is vlak voor einde van het jaar verkocht aan WP Carey voor een totaalprijs van 33 miljoen euro.

Het gaat om vijf panden waarvan er drie zijn gelegen in Tilburg en de overige twee in Apeldoorn en Zwolle. Het gehuurde betreft een totale metrage van ruim 22.645 m² bedrijfs- en kantoorruimte en is gelegen op een perceel met een totale grootte van 46.468 m².

Koper W.P. Carey werd commercieel begeleid door Adelaer en juridisch door Greenberg Traurig. Verkoper is begeleid door 1530 Real Estate en JLL, Juridisch door Loyens & Loeff en technisch door Arcadis.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?