TK Maxx sluit huurovereenkomst voor 2000 m² in winkelcentrum Klanderij-Twentec

0

TK Maxx heeft een meerjarige huurovereenkomst voor 2000 m² winkelruimte in winkelcentrum Klanderij-Twentec in Enschede gesloten.

TK Maxx neemt met deze deal een gedeelte van de winkelruimte van Mediamarkt over in het overdekte gedeelte van het winkelcentrum (Klanderij). Met Mediamarkt is vervolgens eveneens een langjarige verlenging gerealiseerd voor ca. 2.800 m2 winkelruimte, die zij hebben vernieuwd.

Winkelcentrum Klanderij-Twentec krijgt met de komst van nieuwe huurder TK Maxx een nieuw type warenhuis. TK Maxx biedt designerproducten, topmerken en nieuwe labels tot 60% goedkoper dan de adviesprijs. TK Maxx is onderdeel van het in Massachusetts gezetelde TJX Companies, dat in negen landen actief is en meer dan 4.000 winkels bezit wereldwijd.

Winkelcentrum Klanderij-Twentec is gelegen in het centrum van Enschede en bestaat uit ca. 30.000 m² winkelruimte en heeft meer dan 60 winkels.

CBRE adviseerde verhuurder Union lnvestment Institutional Property GmbH in deze transactie. De huurder werd bijgestaan door Jacobs & Van Der Meij.

CBRE is tevens verantwoordelijk voor het commerciële en technische beheer van het winkelcentrum. Daarnaast heeft CBRE de benodigde verbouwing volledig gecoördineerd.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?