Nieuw bestuur NEPROM New Generation

0

De NEPROM New Generation, de vertegenwoordiging van jonge vastgoedprofessionals binnen de vereniging van projectontwikkelaars, vergroot de stem van de jonge generatie met een nieuw New Gen-bestuur.

​Het bestuur bestaat uit Luke Visser (Did Vastgoedontwikkeling), Manon Schotman (MRP Development), Ron Haerkens (AM), Anke van de Wiel (NS Stations), Scott Hoen (VolkerWessels Vastgoed) en Lise Roodbol (Blauwhoed). Het New Gen bestuur wordt ondersteund door Margot Meijerink (NEPROM).

Desirée Uitzetter, voorzitter van de NEPROM, is blij met de aanstelling van het nieuwe New Gen-bestuur: “Ik ben verheugd over het enthousiasme van deze jonge groep vastgoedprofessionals en hun betrokkenheid bij onze vereniging. Het netwerk van New Gen groeit door en via het nieuwe bestuur blijven we graag in contact en in gesprek. Zij leveren belangrijke bijdragen en inzichten waardoor NEPROM zich breed blijft ontwikkelen en goed weet wat er speelt in alle lagen van de vastgoedorganisaties”.

De NEPROM New Generation (kortweg: New Gen) is eind 2014 geïnitieerd door een aantal jonge ontwikkelaars, in samenwerking met de NEPROM. Aanleiding was onder meer het ontbreken van een ontmoetingsplek en een podium waar jonge vastgoedprofessionals ervaringen met elkaar kunnen delen. New Gen wil tevens het gesprek met de ‘gevestigde orde’ faciliteren. Lidmaatschap van New Gen staat open voor alle jonge ontwikkelaars (tot 35 jaar) werkzaam bij NEPROM-lidbedrijven en is kosteloos. Inmiddels hebben meer dan tweehonderd ‘new genners’ zich aangesloten.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?