Judith Bar-on nieuwe head of people & culture van Heimstaden Nederland

0

Judith Bar-on is de nieuwe head of people & culture van Heimstaden Nederland. In deze rol is ze verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en de personeelswerving van de Nederlandse tak van de organisatie.

Heimstaden is een van oorsprong Scandinavische woningverhuurder, met een Nederlands aanbod van ongeveer 13.500 woningen. In 2019 opende het bedrijf zijn eerste vestiging in Nederland. Sindsdien groeide het uit naar een organisatie met ongeveer 140 medewerkers, verspreid over verschillende vestigingen in het land.

Betrokken werknemers
Bar-on heeft zo’n twintig jaar ervaring op het gebied van hr en recruitment. Ze maakt de overstap van Inergy, waar ze als hr-manager eindverantwoordelijk was voor het personeelsbeleid van de organisatie. Daarvoor werkte ze onder andere bij Multi Corporation, bij Derks & Derks en bij Trend Groep.

Bij Heimstaden is Bar-on onder meer verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de hr-strategie. Naast het aantrekken van nieuwe medewerkers, hoort daarbij het optimaliseren van werkprocessen. Maar ook het betrokken houden van werknemers, nu de meesten in verband met de coronasituatie nog grotendeels thuiswerken.

Vriendelijk en duurzaam klimaat
Bar-on kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan bij Heimstaden Nederland en de organisatie op hr-vlak verder te ontwikkelen: “De Heimstaden-kernwaarden van Care, Dare en Share spraken me direct al aan. In de gesprekken met m’n nieuwe collega’s proef ik terug dat die ook daadwerkelijk leven in het bedrijf, en dat Heimstaden-medewerkers oprecht bezig zijn met het realiseren van een vriendelijk en duurzaam woonklimaat voor bewoners.”

“Bij Heimstaden verplaatsen we ons nu van de opstartfase naar een stadium waarin het draait om het optimaliseren van de basis die er nu ligt,” zegt Eddo Rats, country manager van Heimstaden Nederland. “Ik ben blij dat we met Judith de ervaren persoon hebben gevonden om ons te helpen onze hr-processen vanuit onze kernwaarden naar het volgende niveau te tillen.”

Share.

Comments are closed.