Rotary Equipment Service koopt twee locaties in Brielle

0

Rotary Equipment Service heeft recent de door haar gehuurde bedrijfsgebouwen aan `t Woud in Brielle verworven.

Het in het 1976 opgerichte Rotary Equipment Service is een betrouwbare partner en één van de grootste dienstverlenende bedrijven als het gaat om reparatie en revisie van roterende apparatuur zoals pompen, mengers en turbines. Rotary Equipment Service werkt samen met zusterbedrijf Rotary Trading Company op het gebied van mechanical seals, afsluiters en pompen.

Beide bedrijven waren al gevestigd aan ’t Woud 12 en 28 te Brielle, door deze transactie zijn beide locaties eigendom geworden. Het betreft een totaal van circa 2.086 bedrijfs-/kantoorruimte en 1.250 m² terrein.

BRiQ real estate adviseerde Rotary Equipment Service bij de totstandkoming van deze aankooptransactie. Verkoper, een particuliere belegger werd geadviseerd door Kolpa van der Hoek makelaars.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?