Radar Vertige Corporate Education & Training B.V. huurt kantoor- en bedrijfsruimte aan Weverij 7-9 in Amstelveen

0

Spring Real Estate heeft Stulz Nederland B.V. geadviseerd bij de verhuur van circa 1.616 m² kantoorruimte en 1.563 m² bedrijfsruimte aan de Weverij 7-9 in Amstelveen. De nieuwe huurder, Radar Vertige Corporate Education & Training B.V., zal het bedrijfspand alsmede 22 parkeerplaatsen per 1 januari 2022 huren.

RadarVertige is thuis in complexe situaties die vragen om zorgvuldig optreden. Met trainingen, leertrajecten en interventies brengt RadarVertige je vrijheid, kennis en meesterschap. Zij signaleren trends en ontwikkelingen in het publieke domein.

De huurder, Radar Vertige Corporate Education & Training B.V., werd geadviseerd door Huizenenzo.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?