Outvie huurt 304 m² kantoorruimte in Teleport Tower

0

CK Capital Partners verhuurt 304 m² kantoorruimte in de Teleport Tower. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Kingsfordweg 151 in Amsterdam Sloterdijk. De nieuwe huurder is Outvie. Zij huren 304 m² kantoorruimte op de dertiende verdieping van het kantoorgebouw.

Outvie, voorheen IIR, is een kennis- en netwerkorganisatie die met specifieke conferenties en trainingen zakelijke informatie biedt, die leiden tot oplossingen en ontwikkeling van mensen en organisaties. Ze zijn al ruim 30 jaar leverancier van kennis en vaardigheden aan professionals binnen het bedrijfsleven en overheid.

Het kantoorgebouw Teleport Tower heeft een prominente uitstraling langs de Rijksweg A10 (ring Amsterdam) en is hét symbool voor het zakencentrum Teleport. Dit multi-tenant gebouw wordt is grootschalig gerenoveerd met nieuwe hoogwaardige faciliteiten zoals vergadercentrum, restaurant en koffiebar en beschikt over een Breeam Very Good label. Het 17 verdiepingen tellende gebouw, met de herkenbare architectuur van Alberts & Van Huut, kijkt uit over Amsterdam. Elk van de drie vleugels van het gebouw wijst op een belangrijke plek in de omgeving: Luchthaven Schiphol, station Amsterdam Sloterdijk en het centrum van Amsterdam.

Spring Real Estate heeft CK Capital Partners, de investment manager van Teleport Tower, geadviseerd gedurende de transactie. CBRE en Colliers zijn de collegiale makelaars.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?