Lemerij Verhuur Almelo koopt bedrijfspand

0

Lemerij Verhuur Almelo heeft het bedrijfspand van circa 1.850 m2 gekocht aan de Twentelaan 25 in Almelo. In maart verhuist het bedrijf naar het voormalige pand van Schipper Classic & Sportscars.

Het moderne bedrijfspand met showroom is gelegen op bedrijventerrein Twentelaan op een absolute zichtlocatie vanaf de drukke H.R. Holstlaan. Het bedrijfsobject heeft een ruim verhard buitenterrein met een oppervlakte van circa 5.230 m2.

Schipper Classic & Sportscars
Eigenaar Nick Schipper van Schipper Classic & Sportscars is eind 2021 met zijn bedrijf verhuist naar een nieuwbouwlocatie op industrieterrein ‘Oosterweilanden’ aan de Zonnekracht 35 in Vriezenveen.

Het prachtige pand ligt op zichtlocatie aan de belangrijke verbindingsweg de N36. Op de nieuwe locatie is het bedrijf alleen op afspraak te bezoeken, zodat zij elke klant de volledige aandacht kunnen geven. Dit jaar bestaat Schipper Classic & Sportscars 50 jaar.

Zichtlocatie Almelo
Door die verhuizing kwam het bedrijfsobject aan de Twentelaan 25 vrij. Eigenaren Ellenbroek van Lemerij Verhuur zochten op dat moment een nieuw bedrijfspand op een mooie zichtlocatie, waar zij hun vestiging in Almelo verder kunnen uitbreiden. De huidige locatie aan de H. Dunantstraat, dichtbij het centrum van Almelo, werd te krap.

Lemerij Verhuur
Lemerij verhuurt professionele, hoogwaardige machines en materialen aan bedrijven en particulieren. Het bedrijf verhuurt deze op maat en levert die snel aan de klant. Afhalen is ook mogelijk. Het bedrijf heeft drie vestigingen: in Almelo, Borne en in Hengelo.

Barry Seelen van bedrijfsmakelaar Boers & Lem Almelo mocht namens de eigenaar de verkoop van dit bedrijfspand begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?