Kern benoemt drie nieuwe bestuursleden

0

Kern heeft tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op 24 januari 2022 drie nieuwe bestuursleden benoemd. Boris van der Gijp (Directeur Vastgoed bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance) is benoemd tot voorzitter. Boris zal de voorzittersfunctie overnemen van Marrit Laning (Chief Strategy & Innovation Officer bij Redevco), die deze rol vier jaar met enthousiasme heeft vervuld. Het bestuur van Kern is verder versterkt met de komst van Barbara Westrik (Expansion Manager bij Ahold Europe Real Estate & Construction) en Henk Vonk (Directeur HevoFame). Zij vervangen Wouter Kromkamp (Partner bij Supervastgoed) en Rick Zijderveld (Senior accountmanager/consultant bij Gemeente Den Haag), die na vier jaar ongebreidelde inzet afzwaaien. Frank Quix (Managing Director bij Q&A) en Marianne Wesselo (Head of Retail Asset Management Netherlands and Belgium bij CBRE Invest Management) blijven aan als bestuurslid, waarbij Marianne Wesselo het penningmeesterschap overneemt van Wouter Kromkamp.

De samenstelling van het Kern-bestuur is hiermee een goede weerspiegeling van de achterban van Kern, met leden uit zo’n 200 bedrijven en overige organisaties uit disciplines als vastgoed, retail, overheid en consultancy.

Kern wenst Boris, Barbara en Henk veel succes en plezier in hun nieuwe rol binnen de vereniging en bedankt Marrit, Wouter en Rick voor vier jaar lang enthousiasme, daadkracht en tomeloze inzet voor Kern.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?