Winkelcentrum Westlede in Tiel volledig verhuurd

0

Wijkwinkelcentrum Westlede is volledig verhuurd. De Kipperij heeft haar deuren reeds geopend en de Zuivelhoeve zal dit voorjaar volgen met het openen van haar deuren. In 2020 ging het Winkelcentrum Westlede open voor consumenten.

Er is een breed aanbod voor bezoekers, zowel van landelijke ketens als lokale ondernemers. Supermarkten Aldi en Jumbo, drogisterijen Kruidvat en Etos en dierenwinkel Pets Place zijn aanwezig, net als een slagerij, bakkerij en bloemist. De toevoeging van Zuivelhoeve en De Kipperij maakt daarmee het versaanbod compleet.

Het centrum is goed bereikbaar via de Provincialeweg en heeft ruime parkeervoorzieningen. Daarom komen er niet alleen bezoekers vanuit de buurt, maar ook uit de omliggende dorpen zoals Zoelen, Lutterveld en Kapel Avezaath.

Colliers heeft de eigenaar bijgestaan bij de verhuur van het winkelcentrum en is betrokken bij het property management van Westlede.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?