Leyten en Van Maren presenteren hAavn: 231 studentenwoningen aan het water in hartje Rotterdam

0

hAavn is de nieuwe naam van de twee nieuwbouwtorens met zelfstandige studentenwoningen aan de Westewagenstraat. Alle woningen worden volledig gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd. Inclusief gezamenlijke lounge en bar, dakterrassen en filmzaal. Preregistratie is gestart op: haavn.nl

Met hAavn biedt ontwikkelaars Leyten en Van Maren internationale en lokale studenten een unieke plek, met 231 studio’s van 20 tot 40m2, waar ze zich echt thuis kunnen voelen. Pal aan het water, in het hart van Rotterdam. Met adembenemend uitzicht over de stad en op de Laurenskerk. Een plek om in alle comfort en rust te wonen en studeren. Maar ook om sociale verbindingen aan te gaan met medebewoners in hAavns common spaces, in de nieuwe horecaplint of op het terras direct aan de kade.

“We realiseren een hoogwaardige thuishaven in ons kleinschalige, geïntegreerde complex. Centraal gelegen en van alle gemakken en services voorzien. Zo brengen we waardevolle, betaalbare woningen en een geweldige studententijd binnen handbereik,” vertelt Freek van Maren, namens Leyten en Van Maren.

Ontwerpbureau Pubblik&Vos, dat o.a. tekende voor het ontwerp van de Stationshuiskamer Rotterdam CS, Delftse Poort en OurDomain werd gevraagd om de identiteit en het daarbij horende interieurontwerp te ontwikkelen.

“Met hAavn hebben we een hoogwaardig label gecreëerd. Een wereldse plek waar studenten het beste uit hun tijd en de stad halen. Waar ze zelfstandig en samen hun weg vinden. Met de stroom mee, maar ook tegen de stroom in. Een tot in detail verzorgde, veilige haven van waaruit ze hun leven richting geven. De dubbele Aa, die van oorsprong ‘stromend water’ betekent, komt ook niet voor niets terug in de naam. Zo vloeit alles mooi samen,” licht Tessa Vos van Pubblik&Vos toe.

Preregistratie voor alle 231 studentenwoningen is gestart op haavn.nl
Verhuur vanaf maart 2022. Haavn wordt juli 2022 opgeleverd. Inclusief plint met diverse horecagelegenheden.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?