Swiss Life Asset Managers heeft een distributiecentrum in Nederland aangekocht

0

Swiss Life Asset Managers en haar dochteronderneming BEOS AG, dat gespecialiseerd is in commercieel vastgoed, heeft een distributiecentrum aangekocht in Nederland voor haar “ESG European Thematic Income & Growth” (TIGR) fonds. De verkoper is een dochteronderneming van Arbon Holding B.V. De partijen zijn overeengekomen om de transactieprijs niet bekend te maken.

Het gebouw is gebouwd in 2019 en heeft een verhuurbaar vloeroppervlakte van in totaal 19.240 vierkante meter. Het is volledig verhuurd aan zes partijen en ligt aan de Utrechtsestraatweg 230 in Rhenen.

BEOS is namens Swiss Life Asset Managers verantwoordelijk voor de acquisitie, ontwikkeling en het management van industrieel en logistiek vastgoed in Europa.

Het gebouw valt op door zijn positieve energiebalans en overtuigt daarmee ook vanuit ESG-perspectief. Bovendien ligt het aandeel van hernieuwbare energie rond de 120%. Een warmtepomp en een zonnepanelen installatie dragen hier aan bij. Er is een energielabel afgegeven met een score van A+++++.

Colliers heeft de verkoper begeleid bij deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?