Jeroen Bom nieuwe directeur taxaties Colliers

0

Jeroen Bom (40) start op 1 februari als directeur taxaties bij Colliers. In deze rol wordt hij verantwoordelijk voor de strategische richting, duurzame groei en aansturing van de taxatieafdeling. Ook treedt hij toe tot de Management Board van het bedrijf. Jeroen volgt hiermee de vertrekkende Niels Bloem op.

Jeroen heeft twintig jaar ervaring in het taxatievak en is sinds 2016 werkzaam bij Colliers. Op dit moment is hij het hoofd van het taxatieteam dat zich richt op advies aan banken. Daarnaast geeft hij les op de Vastgoed Business School in Utrecht over de invloed van duurzaamheid op de waarde van vastgoed.

“De afgelopen vijf jaar heeft Jeroen zich bewezen als menselijk leider en een geweldige teamspeler,” vertelt Dirk Bakker, CEO Colliers Nederland. “We zijn trots dat we iemand voor deze positie uit onze eigen organisatie kunnen laten doorgroeien. Met zijn diepgaande marktkennis en klantgerichte aanpak is hij de ideale opvolger van Niels.”

“Ik ben ontzettend blij dat ik de kans krijg om deze mooie afdeling met getalenteerde experts verder te laten groeien,” zegt Jeroen Bom. “Samen zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers kunnen blijven rekenen op datagedreven taxaties, persoonlijk en inhoudelijk advies.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?