Altera contracteert Medipoint voor Maximaplein Leusden

0

Altera Vastgoed (verder: Altera) heeft thuiszorgwinkel Medipoint toegevoegd aan het Maximaplein in Leusden-Zuid, ook wel winkelcentrum Zuidhoek genoemd. Aan Medipoint is 216 m² verhuurd voor een landurige periode. Hiermee is het winkelcentrum, met onder andere Dirk van den Broek en Trekpleister, weer volledig verhuurd.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Zuidhoek is een klein winkelcentrum in het verzorgingsgebied Leusden-Zuid. Met de komst van de essentiële winkel Medipoint is het aanbod in convenience versterkt en kent het winkelcentrum geen leegstand meer. Winkelcentrum Zuidhoek is daarmee een goed voorbeeld van een toekomstbestendig wijkwinkelcentrum, dat perfect past binnen onze strategie.”

Over Zuidhoek
Winkelcentrum Zuidhoek in Leusden is een modern convenience winkelcentrum, waarvan 1.600 m² gehuurd wordt door supermarkt Dirk van den Broek. Overige huurders zijn: Team Kappers, Cafetaria Eten bij Dirk, Trekpleister en Medipoint.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?