Uitbreiding team Janssen de Jong Projectontwikkeling regio West

0

In het kersverse, circulaire kantoor van Janssen de Jong Projectontwikkeling in Utrecht heeft een nieuw teamlid plaatsgenomen aan het refurbished bureau op de kuipstoel van koffiedik. Toni Collens is deze maand gestart als ontwikkelingsmanager in het bedrijfsverzamelgebouw HoutWerk op Campus Werkspoor te Utrecht.

Toni: “Het is altijd mijn droom geweest om in deze rol bij een projectontwikkelaar aan de slag te gaan. Ik ben dan ook ontzettend blij dat Janssen de Jong Projectontwikkeling me deze kans heeft gegeven!” Toni heeft Bouwkunde gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Vervolgens heeft hij commerciële werkervaring opgedaan binnen de detacheringsbranche en bij een ontwerpende bouwer. Bij dit laatste bedrijf heeft hij zich gedurende vijf jaar in de rol van commercieel manager gericht op de acquisitie van nieuwbouwprojecten binnen de tak bedrijfshuisvesting. Denk daarbij aan logistieke distributiecentra, groothandels en productiebedrijven. Hier was Toni verantwoordelijk voor zowel de verwerving van nieuwe grondposities als het bouwen aan een netwerk en de acquisitie naar eindgebruikers voor de projecten.

Ambitie
“Toen de vacature voor ontwikkelingsmanager bij Janssen de Jong Projectontwikkeling voorbij kwam, was ik al snel overtuigd. De warme ontvangst, de dynamische rol en dat ik aan de slag ga in mijn eigen woonomgeving als werkgebied spreken me enorm aan. Ik heb heel veel zin om hier samen met mijn nieuwe collega’s een succes van te maken en mijn netwerk uit te breiden richting de randstad. Fantastisch dat ik nu voor 100% in de projectontwikkelingsbranche aan de slag ben. Precies wat na mijn studie mijn ambitie was!”, zegt Toni.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?