Sweco tekent beheerovereenkomst met Cromwell

0

Per 1 januari ’22 verzorgt Sweco het technisch beheer van de CEREIT-portefeuille van Cromwell Property Group met een totaaloppervlakte van 247.900 m². Het gaat in het totaal om veertien objecten: zeven industrial objecten en zeven kantoorobjecten.

De portefeuille bevat onder meer de Haagse Poort in Den Haag (over de A12) van circa 68.500 m² met als hoofdhuurder Nationale Nederlanden, het Bastion in Den Bosch van circa 32.000 m² met als hoofdhuurder Essent en het Weena Rotterdam van circa 33.300 m² met als huurders Coolblue, Holland Casino en KPMG.

Begin dit jaar breidde de CEREIT-portefeuille uit met twee hoogwaardige logistieke objecten, waarvan de eerste is gelegen in ’s-Heerenberg, aan één van de belangrijkste logistieke toegangswegen naar Duitsland, aan de Nederlands-Duitse grens naast de A12. De andere is gelegen op het bedrijventerrein Katsbogten in de logistieke topregio Tilburg-Waalwijk. Het ligt strategisch op een zichtlocatie aan de afrit van de snelweg A58, de zuidelijke logistieke corridor, tussen mainports Rotterdam en Eindhoven.

“Wij zijn er trots op dat wij voor de Cromwell Property Group het beheer voor de CEREIT-portefeuille mogen uitvoeren. Het stelt ons in de gelegenheid om, samen met de huurders, bij te dragen aan onze ambitie duurzame samenlevingen en steden van de toekomst te ontwikkelen.” aldus Desiree Stoker, teammanager Kantoren / BOG bij Sweco.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?