Particuliere belegger koopt voormalig V&D pand in Leiden

0

De Leidse particuliere belegger Alexander van Nimwegen en zijn compagnon hebben het voormalige V&D pand aan de Aalmarkt/Breestraat in hartje Leiden gekocht. Het unieke landmark gebouw bestaat uit een kelder en 5 verdiepingen met in totaal ca. 18.000 m² bvo vloeroppervlakte. Kopers hebben het plan om de komende jaren het gedeelte van het complex dat Hudson’s Bay huurde, zijnde ca. 14.000 m² bvo, te herontwikkelen en te verhuren ten behoeve van een mix van retail, food & beverage en wonen.

De verkoper werd commercieel bijgestaan door CBRE en juridisch geadviseerd door Houthoff. Koper werd commercieel geadviseerd door Engelvast bij deze aankoop en begeleidt koper ook bij de (nieuwe) verhuur van de commerciële ruimten.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?