APF International verhuurt 849 m² kantoorruimte aan MMS Communications Netherlands B.V. (Le Pub) in gebouw ‘Sarphati’ te Amsterdam

0

APF International heeft een huurovereenkomst afgesloten met MMS Communications Netherlands B.V. (Le Pub) voor het multi-tenant boutique office ‘Sarphati’, gelegen aan de Sarphatistraat 8-14 te Amsterdam. MMS Communications Netherlands B.V. tekende een overeenkomst voor de huur van ca. 849 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen in het souterrain, op de begane grond en de eerste verdieping van het gebouw.

MMS Communications Netherlands B.V. is onderdeel van de Publicis Group. Een platform dat is georganiseerd in de naadloze synchronisatie van data, technologie, media, digitaal, creatie, PR en productie. Zo zijn ze in staat persoonlijke klantervaringen op schaal te ontwikkelen en klanten te helpen met de business en (digitale) marketing transformatie.

Het boutique office ‘Sarphati’ is gelegen op een hoogwaardige kantorenlocatie in het centrum van Amsterdam. Het gebouw is in de afgelopen maanden volledig gerenoveerd, er is per direct nog ca. 400 m² v.v.o. turn-key kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

JLL trad op namens verhuurder APF International B.V. Cushman & Wakefield trad op voor MMS Communications B.V. (Le Pub) bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?