Chief IT huurt 198 m² kantoorruimte aan de Atoomweg in Utrecht

0

Spring Real Estate heeft Newday Offices geadviseerd bij de verhuur van kantoorruimte aan de Atoomweg 50 in Utrecht. De nieuwe huurder, Chief IT, zal zich hier per 1 februari 2022 vestigen. Het betreft een langjarige overeenkomst voor 198 m² kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping. Bij het gehuurde heeft de nieuwe huurder 4 parkeerplaatsen ter beschikking.

Chief IT biedt innovatieve IT-oplossingen om organisaties op alle fronten te versterken en hun bereik te vergroten.

Newday Offices biedt met 14 locaties huisvesting aan bedrijven door heel Nederland. Zij bieden zowel flexibele turn-key als traditionele kantoorruimte aan, met vele voorzieningen waaronder op iedere locatie een restaurant / Newday Café, bemande receptie service met Barista koffie, een vergadercentrum en de mogelijkheden om op andere Newday Offices locaties in Nederland te werken of te vergaderen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?