The Collection rondt 2021 af met een extra 4.150 m² aan huurcontracten in het centrum van Amsterdam

0

The Collection, een nieuwe verzameling van 11 hoogwaardige, historische kantoorgebouwen in de binnenstad van Amsterdam, biedt high-end kantoorruimtes gekoppeld aan een ongeëvenaard netwerk van diensten en voorzieningen met een hospitality gedreven beleving.

Nieuwe members
In het laatste kwartaal van 2021 heeft The Collection nieuwe huurcontracten getekend voor vier Chapters in het centrum van Amsterdam: Chapter No. 2 aan de Stadhouderskade 85, Chapter No. 4 aan de Herengracht 433, Chapter No. 7 aan de Singel 151 en Chapter No. 9 aan de Weteringschans 81-89. The Collection verwelkomt met trots een diverse groep nieuwe leden: eBay, Lemonade, Panda International, Platform161/Verve, WIMO handelsonderneming, Rush Hour en Piano Software.

Sinds de officiële lancering in juli 2021, heeft The Collection in totaal 19 huurovereenkomsten getekend. De huurovereenkomsten bedragen nu in totaal 9.750 m² verdeeld over zes Chapters in het centrum van Amsterdam.

De nieuwe standaard in moderne kantoorruimtes
The Collection biedt haar members superieure gastvrijheid, uitzonderlijke diensten en inspirerende omgevingen. De opmerkelijke locaties, genaamd Chapters, zijn voorzien van volledig uitgeruste vergaderruimtes, boardrooms, penthouses, gyms, een sloep voor de deur, privétuinen, koffiebars en lounges. Members die kantoorruimte huren bij één van de Chapters krijgen toegang tot de voorzieningen van alle Chapters.

De komende zes maanden worden nog vijf Chapters geopend, waardoor er nog eens 14.750 m² kantoorruimte op maat vrij komt.

Over The Collection
The Collection is een initiatief van HighBrook Investors en REB Projects, een boutique familiebedrijf in vastgoed in Amsterdam. The Collection is ontwikkeld vanuit de gedeelde overtuiging dat werk een prettige, sociale, inspirerende en motiverende ervaring moet zijn met ruimtes die daarbij passen. The Collection wordt geadviseerd door DRS (Chapter No. 2), Colliers (Chapter No. 4), 1530 (Chapter No. 7), Van Gool Elburg (Chapter No. 9) en asset manager Everglow Real Estate. Er zijn vier Chapters geopend: Chapter nr. 1 aan de Looiersgracht 43, Chapter nr. 2 aan de Stadhouderskade 85, Chapter. 3 aan de Westermarkt 2 en Chapter nr. 4 aan de Herengracht 433.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?