Sale-and-leaseback distributiecentrum van ca. 23.000 m² op IJsseloord 2 in Arnhem

0

GARBE Industrial Real Estate Netherlands heeft recentelijk het Distributiecentrum van B32 Groep gelegen aan de Delta 132/134 in Arnhem, op businesspark IJsseloord 2, middels een sale-and-leaseback verworven. De aankoop is onderdeel van de voorgenomen expansie van de logistieke portfolio van Garbe.

Het distributiecentrum van B32 Groep is gevestigd en levert aan OPEN32. Het bedrijf kent een lange historie en is opgericht in de jaren ’70 in Arnhem onder de naam Boetiek 32. De uitbreiding van de winkels in 2001 was de aanleiding om de naam te wijzigen naar OPEN 32. Op dit moment is OPEN32 dé multibrand fashion store voor dames en heren waar service centraal staat en waar je een uitgebreide collectie vindt van de beste merken zoals Silvercreek, PME Legend, G-Star RAW, Tommy Jeans, Levi’s en Madness. Er zijn een 70-tal OPEN32 winkels in Nederland en België. Alle merken zijn tevens verkrijgbaar op OPEN32.nl.

BMV Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis, heeft deze transactie namens de verkoper begeleid. GARBE Industrial Real Estate Netherlands werd juridisch geadviseerd door Taylor Wessing, bouwkundig en technisch adviseerde Turner & Townsend, fiscaal en financieel adviseerde Deloitte.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?