Capital Value Taxaties breidt directieteam uit

0

Het directieteam van Capital Value Taxaties breidt uit met Alexander van der Laan, Natálie Verhoef en Danny La Rose. Met deze benoemingen geeft Capital Value Taxaties vorm aan de snelle groei die de organisatie in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. De nieuwe directieleden zullen zich met hun teams inzetten voor de ontwikkeling van taxatiedienstverlening aan beleggers, corporaties, ontwikkelaars, banken en zorginstellingen.

Alexander van der Laan, Natálie Verhoef en Danny La Rose zijn zeer ervaren register-taxateurs binnen het team van Capital Value Taxaties met elk een eigen aandachtsgebied. Alexander is verantwoordelijk voor de woningbeleggingstaxaties voor institutionele en particuliere beleggers. Natálie Verhoef is verantwoordelijk voor de taxaties voor bancaire instellingen en Danny La Rose heeft de verantwoordelijkheid voor taxaties op het gebied van zorgvastgoed, seniorenhuisvesting en corporaties.

Ruben Smulders, algemeen directeur Capital Value Taxaties: “Wij werken met het grootste gespecialiseerde taxatieteam voor woningbeleggingen en zorgvastgoed in Nederland. Onze dienstverlening is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, zowel in de opdrachtenportefeuille als in het aantal medewerkers. Met deze benoemingen kunnen we de groei van de organisatie beter sturen en blijven professionaliseren binnen de diverse specialisaties. Het is een mooie stap in de carrière voor Alexander, Natálie en Danny die al vele jaren een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan onze organisatie.”

Bron.

Share.

Comments are closed.