Borghese Logistics ontwikkelt distributiecentrum Lighthouse Dordrecht

0

Borghese Logistics ontwikkelt distributiecentrum Lighthouse op Businesspark Krabbegors in Dordrecht. Het businesspark is ideaal gelegen in Dordrecht, met perfecte verbinding naar het achterland en de haven van Rotterdam. Op deze locatie wordt een state-of-the-art distributiecentrum gerealiseerd naar ontwerp van Mies Architectuur.

De high end logistieke ontwikkeling bestaat uit circa 27.000 m2 in totaal, waarvan 24.500 m2 warehouse, 1.500 m² kantoorruimte, 1.300 m² mezzanine en 169 parkeerplaatsen. Ook wordt het warehouse gerealiseerd volgens de BREEAM Very Good certificering.

Lighthouse is gelegen nabij het kruispunt van de rivieren de Dordtsche Kil en de Oude Maas. In de directe omgeving bevinden zich bovendien Dordrecht Distripark en Business Park Groote Lindt. Kortom, Lighthouse bevindt zich in het episch centrum van de zakelijke activiteit. Met een directe verbinding naar de zeehaven en nabijheid van de A15 en A16, voorziet de locatie in ideale verbindingen richting Duitsland en België.

De bouw van Lighthouse start Q2 2022, Pleijsier Bouw is verantwoordelijk voor de realisatie. Het gehele distributiecentrum is nóg beschikbaar, de verhuur ligt in handen van Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis Logistiek.

Share.

Comments are closed.