Shell sluit partnership met Annexum voor plaatsen van 120 snellaadpalen

0

Shell is een samenwerking met Annexum aangegaan voor de plaatsing van snellaadpalen. Annexum beheert een portefeuille met onder andere winkels en supermarkten voor particuliere beleggers. De snellaadpalen worden bij deze winkels en supermarkten geplaatst.

Shell gaat 120 Shell Recharge snellaadplaatsen aanleggen bij supermarkten en winkelcentra van Annexum verspreid over Nederland. De intentie is om meer dan 120 supermarkten uit de portefeuille van Annexum in de aankomende jaren te voorzien van snellaadplaatsen. Met de snellaadpalen kunnen elektrische voertuigen in korte tijd hun accu opladen.

De eerste laadpalen worden in 2022 geplaatst en naar verwachting zijn alle snellaadplaatsen bij 30 supermarkten tegen het einde van 2023 uitgerold.

CBRE adviseerde Shell bij het tot stand komen van de duurzame partnership met Annexum.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?