Kleinschalig bedrijfscomplex in Barendrecht verkocht

0

Onlangs heeft de overdracht plaatsgevonden van het kleinschalige bedrijfscomplex in Barendrecht aan de Fennaweg 16-20. Het bedrijfscomplex bestaat in totaal uit ca. 487 m² verhuurbaar vloeroppervlak, gelegen op een perceel eigen grond van ca. 815 m².

De drie geschakelde bedrijfsruimten zijn ieder voorzien van een volledig voorzieningenniveau en eigen aansluitingen m.b.t. nutsvoorzieningen. Hierdoor zijn bedrijfsruimten zeer geschikt om individueel in gebruik te nemen/te verhuren.

Verkoper, AW Accu, heeft de bedrijfsruimte op dit moment nog in gebruik. Door groei van het bedrijf zal AW Accu medio Q2 2022 verhuizen en een volledig nieuwgebouwde bedrijfsruimte in gebruik nemen op het bedrijventerrein Cornelisland in Ridderkerk.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) begeleidde deze transactie namens Verkoper, AW Accu B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?