1Box Holding B.V. koopt bedrijfspand in Barendrecht

0

1Box Holding B.V. heeft het bedrijfspand gelegen aan de Bergen 6 te Barendrecht gekocht. Het bedrijfspandpand omvat in totaal ca. 2.030 m² bedrijfsruimte, ca. 1.153 m² entresol, ca. 1.118 m² kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen en 59 parkeerplaatsen.

Koper, 1Box, zal het complex geschikt maken voor opslagruimtes in diverse formaten voor zowel particulieren als bedrijven. Voor het creëren van deze opslagruimtes zal koper het gekochte de komende tijd volledig verbouwen.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam (Partner in Dynamis) begeleidde de transactie namens de verkoper in samenwerking met Vinc Vastgoed Management en HVA Heuvelman Vastgoed Advies.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?