Kosmos Development B.V. koopt multi tenant gebouw in Gouda

0

1530 Real Estate heeft Kosmos Development B.V. geadviseerd bij de aankoop van een multi tenant gebouw gelegen op Stationsplein 9 in Gouda. M7 Real Estate verkocht het pand namens een van haar fondsen aan Kosmos Development B.V.

Het pand bestaat uit ca. 3.500 m² met 74 parkeerplaatsen gelegen bij het station. De locatie biedt een uitstekende bereikbaarheid via het station van Gouda op ca. 50 meter afstand en de aansluiting aan de Kattensingel en de Nieuwe Gouwe O.Z. die toegang bieden tot de A12 en A20.

Het multi tenant gebouw, ook wel bekend als “Gouwespoor”, is volledig verhuurd aan onder andere Prorail, WaarborgHolland, Pelecon en Carapax IT.

Kosmos Development B.V.
Kosmos Development B.V. is een vastgoedbelegger en ontwikkelaar en eigendom van Arjan van der Neut en Mark van Ginkel. Kosmos Development focust zich op het investeren in value-add vastgoed en op het (her)ontwikkelen van residentieel en commercieel vastgoed.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?