Distriport Waalhaven volledig verhuurd

0

ProDelta heeft aan Toll Global Forwarding een extra unit verhuurd in het nieuwe distributiecentrum Distriport Waalhaven. Toll Global Forwarding krijgt op deze manier de beschikking over zowel unit 7 als 8, zodat het totaal verhuurde oppervlakte 9.099 m² bedraagt.

Het gehuurde (unit 7) betreft 3.191 m² bedrijfsruimte, circa 372 m² mezzanine en 174 m² kantoorruimte in Distriport Waalhaven te Rotterdam en dient als uitbreiding op de bestaande unit.

Met de verhuur van deze unit is het complex volledig verhuurd.

Toll Global Forwarding (Netherlands) B.V. is onderdeel van de Australische TOLL Group, welke wereldwijd actief is op het gebied van goederenvervoer: Ocean Freight, Air Freight, Sea-Air en Rail Transportation.

Distriport Waalhaven is conform Breeam NL Nieuwbouw Very Good gecertificeerd.

Door de unieke ligging en multimodale bereikbaarheid is de Waalhaven dé ideale plek voor logistieke, industriële, maritieme en zakelijke dienstverlening en de lichte en maritieme industrie.

Namens verhuurder ProDelta, heeft De Mik Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. ook bij de totstandkoming van deze huurovereenkomst bemiddeld.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?