13 nieuwe huurders in het Spaarneplein 2 in Den Haag

0

Union Street heeft in de afgelopen periode 13 nieuwe huurders aangetrokken in het Spaarneplein 2 in Den Haag. Daarmee heeft de verhuurder ruim 1.361 m² aan kantoorruimte verhuurd.

Spaarneplein verwelkomt in de aankomende maanden onder andere Main Blades, Bubty en Modern Media Hub. Daarnaast zal een vestiging van De Nederlandse Kluis zich gaan vestigen in het souterrain van het gebouw.

Het monumentale Spaarneplein, gebouwd in 1921, werd eind 2019 verworven door Union Street en wordt door de eigenaar ontwikkeld tot een hoogwaardig multi-tenant kantoorgebouw. Het afgelopen jaar is de karakteristieke entree volledig gerenoveerd en in haar glorie hersteld naar ontwerp van Heyligers Architecten. Tevens heeft een vestiging van het coffee concept STACH zich hier gevestigd.

Union Street wordt tijdens het verhuurproces begeleidt door Spring Real Estate dat ook het Property Management verzorgt voor het gebouw. In de verhuurstrategie richt de eigenaar zich op het aantrekken van zowel kleine als grotere huurders.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?