Huisartsenposten Rijnmond en Rijnmond Dokters huren 10e verdieping in “The Mark”

0

Huisartsenposten Rijnmond & Rijnmond Dokters hebben onlangs gezamenlijk een huurovereenkomst getekend voor de huur van circa 1.117,1 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 10e verdieping alsmede circa 41,5 m² archiefruimte van bouwdeel A in kantoorgebouw “The Mark”, plaatselijk bekend Fascinatio Boulevard 276 te Rotterdam in combinatie met 22 “zwerf” parkeerplaatsen.

Huisartsenposten Rijnmond
Huisartsenposten Rijnmond bestaat vóór en dóór huisartsen. In 1998 opgericht door de huisartsen in de regio Rijnmond om ervoor te zorgen dat patiënten in 24/7 terecht kunnen bij de huisarts voor spoedeisende zorg. Inmiddels zijn ze gegroeid tot een organisatie waar meer dan 800 huisartsen, basisartsen, verpleegkundig specialisten, ruim 220 triagisten en baliemedewerkers en 40 medisch chauffeurs ervoor zorgen dat de patiënt bij spoed in juiste handen is.

Rijnmond Dokters
Rijnmond Dokters is de coöperatieve vereniging die huisartsen in de regio Rijnmond ondersteunt op het gebied van chronische zorg, ouderenzorg, GGZ, wijksamenwerking, digitale zorg, ICT en diverse andere zorg gerelateerde programma’s. De leden van Rijnmond Dokters zijn ruim 350 huisartsen en huisartsenorganisaties die in de praktijken en wijken zorg leveren aan hun patiënten. Het is een organisatie van, voor en door huisartsen. De lijnen zijn kort en de ondersteuning zo praktisch mogelijk.

Rijnmond Dokters heeft een eigen uitvoeringsorganisatie met drie werkmaatschappijen vanuit waar ondersteuning wordt geleverd. In totaal werken er ruim 100 medewerkers bij Rijnmond Dokters en meer dan 100 ketenpartners.
Rijnmond Dokters is per 1 januari 2022 ontstaan uit een samenwerking tussen IZER, Zonboog, Gezond op Zuid en het Netwerk. Daarmee is de opdracht van de organisatie breder geworden en de taken uitgebreid.

The Mark
The Mark betreft een multi-tenant kantoorgebouw van 23.000 m² direct gelegen aan de rijksweg A16 en op loopafstand van metrostation Kralingse Zoom. Naast de hoogwaardige uitstraling en goede bereikbaarheid, kenmerkt het gebouw zich door het full servicediensten pakket.

The Mark huisvest toonaangevende bedrijven als Maersk, Eversheds Sutherland, Refresco, Baker Tilly Berk, Regus en Nielsen. Momenteel is er nog circa 2.313 m² kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar gelegen op de 1e verdieping van het gebouw.

De transactie is tot stand gebracht door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?