Elektramat koopt bedrijfshal van 4.800 m² in Enschede

0

Het bedrijfscomplex aan de Spoordijkstraat 62 in Enschede beschikt over een laadkuil en is voorzien van vier loading docks. Daarbij is het buitenterrein van circa 850 m² volledig bestraat, geschikt voor de stalling van voertuigen en/of buitenopslag.

Het bedrijfsobject is zeer goed bereikbaar voor auto’s en vrachtwagens en is ideaal gelegen op het bedrijventerrein Rigtersbleek/Tubantia. Dichtbij de invalsweg Westerval aan de rand van het stadscentrum van Enschede, die direct in verbinding staat met de Rijksweg A35 en A1.

Elektronische groothandel
Elektramat is een elektronische groothandel met een assortiment dat bestaat uit meer dan 400.000 artikelen. Het afhaalpunt en het magazijn van het bedrijf zijn sinds 2020 gevestigd in een nieuw bedrijfspand aan Het Poolman in Enschede.

Uitbreiding
Sinds de start van het bedrijf in 2006 groeit het bedrijf snel. Zo snel, dat het huidige pand aan Het Poolman recent is uitgebreid. Om verdere groei te kunnen realiseren heeft eigenaar Ruud Pierik het bedrijfscomplex aan de Spoordijkstraat gekocht vanwaar de artikelen makkelijk gedistribueerd kunnen worden.

Bart Wientjes van bedrijfsmakelaar Boers & Lem Enschede heeft deze transactie namens de koper mogen begeleiden. De verkoper is in deze transactie geadviseerd door Alexander Engelbertink van Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?