Cushman & Wakefield benoemt Jan Verhaegh tot Head of Project & Development Services

0

Cushman & Wakefield heeft de verantwoordelijkheden van Jan Verhaegh – sinds 2019 Head of Office Consultancy – uitgebreid met de verantwoordelijkheid voor de Project & Development Services.

Het Project & Development Services team van Cushman & Wakefield telt 55 professionals waaronder architecten, interieurontwerpers, bouwkundig adviseurs, project- en site managers en duurzaamheidsexperts. Het team adviseert beleggers en vastgoedgebruikers over nieuwbouw, renovatie en gebouwaanpassingen op het gebied van onder meer technische due dilligence, projectmanagement, site management, projectrealisatie op risico en exterieur- en interieurontwerp.

Verhaegh blijft daarnaast het landelijk opererende Office Consultancy team leiden, dat zich richt op het adviseren van beleggers en vastgoedgebruikers op het gebied van huisvestingstrategie, werkplekstrategie, aan- en verhuur en accountmanagement.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?