CSC stelt Remko Dieker aan als Managing Director in Nederland

0

CSC, ’s werelds grootste aanbieder van zakelijke, juridische, fiscale en digital brand-diensten, heeft Remko Dieker aangesteld als de nieuwe managing director van de Nederlandse divisie van het wereldwijd opererende Global Financial Markets (GFM). In deze rol zal Dieker de dienstverlening aan investeringsfondsen verder ontwikkelen en kansen voor bedrijfsgroei verkennen. Ook zal hij als gevolg daarvan het team verder uitbouwen waarbij het team zich blijvend richt op en werkt volgens ons toonaangevende servicemodel.

“Mijn keuze om voor CSC te gaan werken is gedreven door de marktpositie als private onderneming in de VS, met haar 120-jarige geschiedenis en haar vermogen om zich te concentreren op de behoeften van klanten in plaats van op de winst van het volgende kwartaal”, zegt Dieker. “Op een meer lokaal niveau bewonder ik de Nederlandse tak al jaren, met zijn indrukwekkende groei, klantgerichtheid en toptalenten.”

Dieker heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector en het internationale bankwezen, laatstelijk bij KAS BANK en CACEIS Bank Investor Services. Hij heeft verschillende leidinggevende functies bekleed en een sleutelrol gespeeld in de integratie van deze banken. Hij zal rapporteren aan Jonathan Hanly, managing director Europa. “Remko is de juiste leider om de Nederlandse business verder uit te bouwen en verder te professionaliseren”, zegt Hanly. “Met een sterke lokale aanwezigheid en een mondiaal perspectief zal hij een team leiden dat over de grenzen heen samenwerkt om voor onze klanten overal ter wereld van toegevoegde waarde te zijn.”

Dieker volgt voormalig managing director Birgitte van den Broek op, die het Nederlandse bedrijf uitbouwde tot een solide dienstverlener aan alternatieve investeringsfondsen. Van den Broek legt haar leiderschapsrol neer waarbij ze als relatiemanager een integraal onderdeel van het team blijft en de klantrelaties blijft onderhouden die ze door de jaren heen heeft opgebouwd. “Remko speelt als ervaren leider een belangrijke sleutelrol in ons toekomstige succes”, zegt Van den Broek. “Een van zijn sterke punten is zijn vermogen om op een uitstekende manier open relaties te onderhouden met personeel, de klanten en de markt.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?