Capital Value breidt directieteam uit

0

Het directieteam van Capital Value breidt uit met Jens van Hasenbroek, Manon Kuipers en Arjan Peerboom. Met deze benoemingen geeft Capital Value vorm aan de snelle groei die de organisatie in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt op het gebied van transacties en consultancy. De nieuwe directieleden zullen zich met hun teams inzetten voor de ontwikkeling van de dienstverlening aan beleggers, corporaties, ontwikkelaars, banken, semi-overheid en zorginstellingen.

Jens van Hasenbroek, Manon Kuipers en Arjan Peerboom zijn zeer ervaren adviseurs binnen het team van Capital Value met elk een eigen aandachtsgebied. Jens stuurt het team aan dat verantwoordelijk is voor de woningbeleggingstransacties van bestaande complexen voor institutionele en particuliere beleggers. Manon is met haar team gespecialiseerd in transacties op het gebied van zorgvastgoed en seniorenwoningen en wordt daarnaast eindverantwoordelijk voor de complexgewijze aan- en verkoop voor corporaties. Arjan is met zijn team verantwoordelijk voor de begeleiding van transacties van nieuwbouwprojecten.

Kees van Harten, algemeen directeur Capital Value: “Wij werken met het grootste gespecialiseerde team voor woningbeleggingen en zorgvastgoed in Nederland. Door deze benoemingen kunnen we de groei van organisatie beter sturen en blijven professionaliseren binnen de diverse specialisaties. Wij hebben ontzettend veel vertrouwen in deze nieuwe stap. De expertise en betrokkenheid van Jens, Arjan en Manon leveren een belangrijke bijdrage aan de succesvolle dienstverlening van Capital Value op de woningbeleggingsmarkt en de zorgvastgoedmarkt”.

Bron.

Share.

Comments are closed.